Rengashotelli Tampereella

Rengashotellissa huolehdimme paitsi renkaiden oikeista säilytysolosuhteista, varmistamme myös että autoosi asennetaan varmasti turvalliset renkaat. Näin annamme oman osamme hiukan huolettomampaan autoiluun – unohda likaisten renkaiden kanniskelu, takakonttiin tunkeminen ja varaston järjestely! Rengashotellin asiakkaana ainoa tehtäväsi renkaiden vaihdossa on ajaa pihaamme, ja tuossa tuokiossa autoosi on vaihdettu alkavan kauden renkaat. Sesongin aikaan suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, mutta sesongin ulkopuolella voit tulla käymään myös ilman ajanvarausta.

Rengashotellissa autosi tärkein osa on ammattilaisen hoivassa

Renkaat pitävät auton tiellä, joten renkaiden oikeanlainen käsittely ja säilytys on elintärkeää niiden turvallisuuden ylläpidossa, sillä renkaiden kuntoon vaikuttaa kaikista eniten säilytysolosuhteet. Rengashotelli helpottaa renkaiden kausivaihtoa, maksimoi renkaiden käyttöiän ja jättää myös kodin säilytystilaa vapaaksi. Rengashotellin asiakkaana kurvaat aina uuteen kauteen varmasti turvallisilla renkailla!

Ennen jokaisen sesongin alkua käymme läpi rengashotellissa säilytettävät renkaat ja varmistamme, että ne ovat edelleen hyväkuntoiset ja turvalliset. Mikäli renkaasi näyttävät olevan vaihtoa vailla, otamme yhteyttä ja sovitaan yhdessä mikä olisi seuraava autoosi ja käyttöösi parhaiten sopiva rengaskierros. Jos renkaat ovat muuten hyvässä kunnossa, tulee renkaat vaihtaa viimeistään kun kulutuspinta on kulunut 4 millimetriin tai sen alle. Renkaan epätasainen kuluma kertoo ongelmista yleensä auton ohjauskulmissa. Myös liian vanhat renkaat tulee vaihtaa, sillä vähäiselläkin käytöllä olevien renkaiden kumiseos alkaa vanhentua vuosien saatossa.

Renkaiden oikeanlainen säilytys:

  • Rengashotellissa renkaat säilytetään kuivassa ja viileässä tilassa, sillä suuret lämpötilan ja kosteuden vaihtelut heikentävät rengasta.
  • Säilytystilan tulee olla pimeä. Etenkin UV-valolta suojaaminen on tärkeää, sillä se haurastuttaa kumiseosta nopeasti.
  • Renkaat tulee säilyttää oikeassa asennossa ja niin, ettei niihin kohdistu painetta tai rasitusta. Näin rengas säilyttää muotonsa.
  • Säilytettävät renkaat eivät saa edes hetkellisesti olla kosketuksissa liuottimiin, öljyyn tai bensiiniin. Nämä heikentävät kumiseosta merkittävästi.
  • Auton renkaat ovat merkittävä paloturvallisuusriski, mikäli varastointitilassa syttyy tulipalo. Tästä syystä esimerkiksi taloyhtiöt voivat kieltää renkaiden säilytyksen autotallissa tai häkkivarastossa.

Rengashotellin hinta ja rengastyöt Tampereella

  • Rengashotellissamme kaikki renkaat säilytetään hintaan 45e kausi/srj
  • Kausivaihdon ja renkaiden allelaiton hinta on 35 €.

Rengashotellin hintaan sisältyy renkaiden oikeanlainen säilytys sekä renkaiden kuntotarkistus ennen alle laittoa. Unohtamatta tietenkään yksilöllistä ja hyvää palvelua rengasliikkeemme ammattilaisilta!

Meiltä onnistuu kaikki rengastyöt, joiden lisäksi myymme myös uudet renkaat ja vanteet, joten saat kaikki palvelut kätevästi samasta osoitteesta. Rengashotellissamme majoittuu jo yli 400 sarjaa renkaita, ja myytävien renkaiden varastosta löytyy yli 2000 rengasta!

Tervetuloa vanhanajan rengasliikkeeseen Pispalaan!