Myytävät renkaat

Verkkokauppamme rengasta.fi on nyt avattu

Auton renkaat ovat merkittävä tekijä turvallisuuteen ja ajomukavuuteen. Oikein autolle, kuskille ja käyttöön valitut renkaat ovat hiljaiset, niissä on hyvä pito kaikilla keleillä ja niiden kanssa ajaminen on suorastaan nautinnollista!

Renkaat tulee vaihtaa viimeistään silloin, kun kulutuspinta on välillä 1,6-4 mm. Tarkkaile kulutuspinnan lisäksi myös kuluuko renkaat tasaisesti tai onko niissä haurastumia. Vähäisellä ajolla olevat renkaat tulee vaihtaa viimeistään noin viiden vuoden käytön jälkeen, vaikka kulutuspintaa olisi edelleen jäljellä, sillä kumiseos on tässä vaiheessa jo vanhentunut eikä ole enää turvallinen käyttää.

Uudet renkaat ja vanteet kaikkiin menopeleihin

Autamme löytämään oikeat renkaat ja vanteet lähestulkoon kaikkiin autoihin, mitä tien päällä kulkee. Suoraan hyllystä löydät laatumerkkien Goodyear, Hankook, Continental, Nokia, Michelin, Fullrun ja Linlong yleisimmät koot, mutta tilauksesta hankimme myös muut merkit ja erikoisemmat rengas- tai vannekoot. Suoraan varastosta löytyy yli 2000 rengasta!

Uudet vanteet tilataan aina asiakaskohtaisesti, auton ja toiveiden mukaisesti. Eli vanteiden saaminen ei jää varastotilanteesta kiinni, vaan meiltä saat juuri sellaiset vanteet kuin tarvitset.

Mikäli et ole täysin varma merkistä ja koosta, ota yhteyttä tai tule käymään, niin autamme valitsemaan autoosi ja käyttöösi parhaiten sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous uusista renkaista ja vanteista

Lähetä lomakkeella kaikki pyydetyt tiedot, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä ja annamme tarjouksen uusista renkaista. Voit myös tulla käymään rengasliikkeessä Pispalan valtatien varrella.

Tuo vanhat renkaat ja vanteet kierrätettäväksi tai vaihda hajonnut rengas edullisesti kattavasta käytettyjen valikoimasta

Uusien renkaiden myynnin lisäksi rengasliikkeeltämme löytyy myös Pirkanmaan kattavin valikoima käytettyjä renkaita ja vanteita! Vanne- tai rengasrikon sattuessa tule käymään, niin katsotaan yhdessä pystyykö renkaan vielä paikkaamaan vai onko se parempi vaihtaa edullisesti käytettyyn renkaaseen. Kaikki käytetyt, myynnissä olevat renkaat ja vanteet ovat ammattilaisten tarkistamat ja edelleen turvallisiksi toteamat.

Voit myös tuoda varaston perälle unohtuneet renkaat ja vanteet meille, niin kierrätämme ne oikeaoppisesti puolestasi. Tapauskohtaisesti myös maksamme hyväkuntoisista renkaista ja vanteista, jotka ovat edelleen käyttökelpoisessa kunnossa.

Renkaiden vaihto ja muut rengastyöt

Olemme perinteitä arvostava, vanhanajan rengasliike Tampereelta. Meiltä onnistuu kaikki auton renkaisiin liittyvät rengastyöt, myös ilman ostopakkoa uusille renkaille tai asiakkuutta rengashotellissa. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

  • rengashotelli (10 €/rengas/kausi)
  • renkaiden vaihto ja allelaitto (30 €)
  • renkaan korjaus (20 €)
  • renkaiden tasapainotus (10 €/rengas)
  • asennus vanteelle (10 €/kpl 16” asti, isot tai matalat hinnoitellaan erikseen)
  • asennus auton alle (15 €/kpl 16” asti, isot tai matalat hinnoitellaan erikseen)
  • rengaspaineanturit TPMS (250 € sarjan koodaus, yksittäin 70 €/kpl)

Kun tarvitset apua auton renkaiden kanssa, tule JL Rengas ja Autolasiin! Kausivaihtosesonkien ulkopuolella palvelemme ripeästi myös ilman ajanvarausta, sesongin aikana suosittelemme varaamaan ajan etukäteen.

Tervetuloa rengasliikkeeseen Tampereen Pispalaan!